پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ بهمن ۱۳۸۹، ۱۸:۵۶

در دهه فجر امسال؛

29 طرح بخش کشاورزی در بوشهر به بهره برداری می رسد

29 طرح بخش کشاورزی در بوشهر به بهره برداری می رسد

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در دهه مبارک فجر امسال 29 طرح بخش کشاورزی، دامپروری، شیلاتی و گلخانه ای در استان بوشهر به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، دکتر نوذر منفرد عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: برای اجرای این طرح ها بیش از 16 میلیارد ریال هزینه شده و چهار هزار و 96 خانوار از مزایای آنها بهره مند خواهند شد.

وی افزود: بهره برداری از دو واحد مرغ داری گوشتی، 14 طرح آبیاری تحت فشار، تسطیح و ساخت جاده دسترسی به مزارع ساخت بندر صیادی لاور ساحلی، دو طرح آزمایشگاهی و تحقیقاتی شماری از طرح بخش کشاورزی است که در این دهه مبارک به بهره برداری می رسد.

منفزد افزود: همچنین بهره برداری از سه انبار چند منظوره، سه طرح منابع طبیعی و آبخیزداری، دو طرح گلخانه ای و دو طرح بسته بندی خرما از دیگر طرح های مهمی است که به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: با بهره برداری از این تعداد طرح، زمینه اشتغال 762 نفر فراهم خواهد شد.

وی تبدیل شدن استان به قطب اول گوجه فرنگی خارج از فصل، تولید آلوئه ورا و کنار پیوندی کشور و خودکفایی در تولید بذر گندم را از دستاوردهای کشاورزی استان عنوان کرد.

کد خبر 1242851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha